Over Favorite Jewellery

Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om te weten wie er achter de webshop zit waar jij je nieuwe sieraden, kleding of accessoires wilt gaan bestellen. Toch heb ik het lang uitgesteld om 'mijn gezicht' te laten zien op social media en vind ik het nog steeds best wel spannend. Maar nu is dan toch het moment gekomen dat ik jullie iets meer over mijzelf en de totstandkoming van Favorite Jewellery wil vertellen.Ik ben Jenny, 22 jaar en inmiddels bijna een jaar vol enthousiasme bezig met Favorite Jewellery. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan de Fontys in Venlo afgerond.


Een eigen onderneming is altijd al een van mijn grote dromen geweest, daarom ben ik na het afronden van mijn opleiding een ontwerpbureau begonnen voor ingenieur werkzaamheden en grafisch ontwerp. Toen ik een paar maanden bezig was met deze onderneming, trof de coronacrisis Nederland. Ook mijn startende onderneming voelde de effecten van corona. Meerdere werkzaamheden werden afgezegd of uitgesteld, ook het vinden van nieuw werk werd in een keer veel moeilijker.


Uiteindelijk heb ik een paar weken nauwelijks tot geen werk gehad. Door het gebrek aan werk heb ik mijn oude hobby, jullie raden het waarschijnlijk al; sieraden maken, weer opgepakt. Dit heb ik vroeger altijd met veel plezier gedaan maar was door school, werk enz. achterin de kast beland. Ik vond het dan ook heerlijk om hier weer mee bezig te zijn. Al snel had ik een Instagram pagina en webshop gemaakt, zo is dan ook Favorite Jewellery ontstaan. Nog steeds werk ik met veel plezier aan Favorite Jewellery. Sieraden maken, inkopen doen, pakketjes inpakken en nog veel meer, ik geniet er elke dag van!


De komende tijd zal er 2 á 3 keer per maand een blog online komen over tips, trends, info en nog veel meer!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven