Moederdag cadeau inspiratie

Bijgewerkt op: 2 aug. 2021

9 mei is het Moederdag, dat betekend dat het weer tijd is om jouw moeder op deze speciale dag extra te verwennen! Persoonlijk vind ik het elk jaar weer moeilijk om een mooi cadeau voor mijn moeder uit te zoeken. Maar wat is nou leuker dan een sieraad die de band tussen jou en je moeder symboliseert?


De best friends armbandjes zijn geweldig om de band tussen jou en je moeder te symboliseren, want is je moeder niet ook je beste vriendin? Het setje bestaat uit 2 armbandjes, ze zijn beschikbaar in het zilver en goud en kosten €19,95 per set.


Heb je nog een zus? Dan is het three sister armbanden setje perfect voor jou, je moeder en je zus! Het setje bestaat uit 3 armbandjes, ze zijn beschikbaar in het zilver en goud en kost €24,95 per setOok de ketting en/of armband always & forever zijn een mooi geschenk voor Moederdag. Als teken dat jullie band onbreekbaar is. De ketting kost €14,95 per stuk en de armband €11,95 per stuk. Beide zijn verkrijgbaar in het zilver en goud.Andere aanbevelingen voor Moederdag zijn de ketting LOVE (€14,95), het armbandje hartje (€11,95) en de ketting hartje (€14,95)

Natuurlijk zijn er ook nog een hoop andere sieraden te vinden bij Favorite Jewellery die een mooi cadeau zijn voor jouw moeder! Dus neem zeker nog een kijkje in de webshop.32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven