0
Naamloos-1.png

Over ons

 

Wat leuk dat je hier even een kijkje neemt!
Natuurlijk is het fijn om te weten welk gezicht er achter de webshop zit waar jij je nieuwe sieraden wilt kopen. Daarom zal ik mij even kort voorstellen. Ik ben Jenny en net 22 jaar geworden. Vorig jaar heb ik mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen afgerond. Waarna ik meteen begonnen ben met ondernemen en mijn eigen ontwerpstudio ben gestart.

 

Toen corona in maart in Nederland kwam, had dit helaas ook effect op mijn startende onderneming en zag ik mijn opdrachten snel terug lopen. Door het gebrek aan werk ben ik weer begonnen met, je raad het waarschijnlijk al, sieraden maken. Een hobby die door school, werk enz. een beetje achterin de kast was beland. Door deze situatie ben ik er weer opnieuw achter gekomen hoe fijn ik het vind om sieraden te maken, producten in te kopen, pakketjes in te pakken en nog veel meer. Hieruit is dan ook Favorite Jewellery ontstaan.

Met Favorite Jewellery wil ik trendy sieraden en accessoires van hoogwaardig materiaal aanbieden voor een betaalbare prijs. De komende tijd zal ik mij ermee bezighouden om de collectie verder uit te breiden, zodat er voor iedereen iets te vinden is bij Favorite Jewellery. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel. Heb je een vraag, feedback of opmerking, dan zijn wij bereikbaar op

favorite-jewellery@outlook.com

Ik wens je heel veel plezier met shoppen bij Favorite Jewellery!

Liefs, Jenny

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en acties? Volg dan onze social media kanalen!

  • Facebook
  • Instagram